Uudenmaan Saumauspalvelu

rakennusalan erityisosaaja

Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet sekä talo- ja kiinteistöyhtiöt. Panostamme työssämme rakentamisen laatuun sekä asiakastyytyväisyyteen.

Nopea yhteydenotto

Kirvesmiespalvelut

Keitä me olemme?

USP on rakennusalan erityisosaaja, joka on elementtisaumausten ja kokonaisvaltaisten palokatkotöiden lisäksi erikoistunut työskentelemään silloilla.

Henkilökuntamme koostuu kokeneista rakennusalan ammattilaisista sekä sertifioiduista palokatkoasentajista. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntamme osaamista, sekä tarvittaessa uusia työntekijöitä. Työskentelemme ympäri Suomen, mutta pääosin Oulun, Kainuun, Savon sekä Lapin alueella. Liikevaihtomme kasvaa vuosi vuodelta, mikä kertoo asiakastyytyväisyydestä ja rautaisesta ammattitaidosta.

Olemme toimittaneet laadukkaat saumat sekä palokatkotyöt jo 250 kohteeseen – ja lisää on tulossa!

Palvelumme

Vuosien kokemus takaa luotettavan ja laadukkaan palvelun niin rakennusliikkeille kuin talo- ja kiinteistöyhtiöillekkin. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja aikataulussa pysymiseen kaikessa työssämme. 

Pääpalvelunamme tarjoamme elementtisaumauksia ja palokatkotöitä rakennuksiin.

Lisäksi teemme siltatöitä ja kirvesmiehentöitä. 

TIETOA SAUMOISTA

Saumojen tarkoitus

Betonielementtien väliin jää aina liikuntasauma, joka täytyy saumata elastisella saumausaineella. Elastinen sauma mahdollistaa betonielementtien liikkumisen sekä estää kosteuden ja veden pääsemisen rakenteisiin. Elastisia saumauksia on myös ikkunoiden ja ovien karmeissa äänieristyksenä ja tiivisteenä.

Saumojen kestoikä

Ajan kuluessa sauma menettää elastisuuttaan ja voi lopulta haljeta tai irrota elementistä. Saumojen kuntoa kannattaakin tarkkailla silmämääräisesti. Elementtisauman kestoikä on noin 15 vuotta, jonka jälkeen vanha sauma alkaa olla tiensä päässä. Jos laiminlyö saumojen kunnossapidon, voi rakenteisiin päässyt kosteus aiheuttaa mittavia vahinkoja.

Saumojen uusiminen

Saumojen uusiminen on nopea toimenpide, jossa vanha sauma poistetaan, elementin saumakohta hiotaan, tarkastetaan eristeiden kunto ja saumataan uusi sauma. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti henkilönostimilla, erillisiä telineitä ei tarvitse pystyttää pelkkää saumaustyötä varten. Sisätiloihin saumaajan ei tarvitse mennä, joten asukkaille ei koidu siitä häiriötä.

Pyydä tarjous

Kysy lisää jos olet kiinnostunut elementtisaumauksista, palokatkotöistä tai siltatöistä.

Me USP Saumauksella olemme saumauspalveluiden ammattilaisia. Jokainen toteuttamamme projekti saa halutun lopputuloksen osaavan tiimimme ansiosta.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, ota siis yhteyttä vieressä olevan yhteydenottolomakkeen avulla!