Olemme suomalainen rakennusalan yritys, joka saneeraa ja remontoi niin pienet kuin suuretkin kohteet vankalla ammattitaidolla ja asiakkaan remonttitarpeita kunnioittaen. 

OP Saneeraus
ja maalaus Oy

Historia

Yritys on perustettu 1988 Kirkkonummella Ollanketo Pekan toimesta, jonka nimikirjaimista myös yrityksen nimi OP juontaa juurensa. 2003 yrityksessä toteutettiin sukupolven vaihdos, jolloin yrityksen omistajaksi tuli Petri Ollanketo ja Jyrki Makkonen.

Omistajavaihdoksen jälkeen yritys alkoi keskittymään lähinnä perusparannuksiin vuokratalo kohteissa, laajempiin märkätilasaneerauksiin sekä takuukorjauksiin. 2013 yrityksen toimintaan palasi mukaan Juuso Turppo, joka työskenteli työntekijänä yrityksessä 2005-2008. Juuso on aikaisemmassa työhistoriassaan kerryttänyt kokemusta asunto-osakeyhtiö maailmasta, joten 2013 alkaen saneerauksissa on keskitytty pääosin taloyhtiöihin. 2018 OP Saneerauspalvelun tiimiin tuli mukaan Ville Peltoperä sähkötöiden johtajaksi, jonka myötä Saneerauspalvelu on keskittynyt sähkötöihin. Nykyisin OP Saneeraus ja Maalaus Oy sekä OP Saneerauspalvelu Oy työllistävät yhteensä noin 20 rakennus- ja LVIS alan ammattilaista. Yrityksemme kautta saat sekä rakennustyöt että LVI- ja sähkötyöt saman katon alta ilman aliurakoitsija-ketjutuksia.

Yritys on perustettu 1989 Kirkkonummella Ollanketo Pekan toimesta, jonka nimikirjaimista myös yrityksen nimi OP juontaa juurensa. 2003 yrityksessä toteutettiin sukupolven vaihdos, jolloin yrityksen omistajaksi tuli Petri Ollanketo ja Jyrki Makkonen. Omistajavaihdoksen jälkeen yritys alkoi keskittymään lähinnä 
perusparannuksiin vuokratalo kohteissa, laajempiin märkätilasaneerauksiin sekä
 takuukorjauksiin. 2013 yrityksen toimintaan palasi mukaan Juuso Turppo, joka työskenteli työntekijänä yrityksessä 2005-2008. Juuso on aikaisemmassa työhistoriassaan kerryttänyt kokemusta asunto-osakeyhtiö maailmasta, joten 2013 alkaen saneerauksissa on keskitytty pääosin taloyhtiöihin. 2018 OP Saneerauspalvelun tiimiin tuli mukaan Ville Peltoperä sähkötöiden johtajaksi, jonka myötä Saneerauspalvelu on keskittynyt sähkötöihin. Nykyisin OP Saneeraus ja Maalaus Oy sekä OP Saneerauspalvelu Oy työllistävät yhteensä noin 25 rakennus- ja LVIS alan ammattilaista. Yrityksemme kautta saat sekä rakennustyöt että LVI- ja sähkötyöt saman katon alta ilman aliurakoitsija-ketjutuksia.

Yhteistyökumppanit

Toimimme yhteistyössä laadukkaiden toimijoiden kanssa.

Teemme kaikki korjaustyöt kokonaisvaltaisesti

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää