Teollisuusrakentaminen

Meillä on vankka kokemus teollisuus- ja hallirakentamisesta.

Liiketilarakentaminen

Rakennamme uudet liiketilat ja teemme vanhojen muutostyöt.

Laadukasta tuotanto- ja hallirakentamista Pirkanmaalla

Liiketilojen rakentaminen, laajennukset ja muutostyöt

Lempäälän Rakentajat Oy on vuonna 2009 perustettu, Pirkanmaalla sijaitseva rakennusalan yritys, joka on suuntautunut liike-, teollisuus- ja hallirakentamiseen. Yrityksessämme yhdistyvät vuosikymmenten kokemus liike- ja teollisuuspuolen uudisrakentamisesta ja remontoinnista sekä rautainen ammattitaito ja osaavat paikalliset tekijät.

Palveluihimme kuuluvat

Koko rakennusprojekti sovitusti alusta loppuun

Kattavan, paikallisen yhteistyöverkostomme kautta voimme hoitaa tarvittaessa hankkeesi täysin valmiiksi myös putki-, sähkö- ja ilmastointitöineen. Huolehdimme halutessasi myös kohteen pääurakoinnista sekä päätoteuttajan roolista, joten voit jättää koko rakennusprojektin meidän hoidettavaksemme. Kun kerrot meille tarpeesi, niin hoidamme ammattitaidolla koko työn valmiiksi, viimeistä listaa ja helaa myöten.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun tarvitset yritystoiminnallesi uutta liike- tai tuotantotilaa tai vanhat toimitilat kaipaavat muutosta, käänny puoleemme. Olemme aikataulullisesti joustavia ja teemme rakennustyöt tarvittaessa nopeastikin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Luotettavasti palveleva rakennusliike

Olemme luotettavasti ja toimiva rakennusalan toimija ja yrityksemme on merkitty ennakko- ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriin. Olemme myös rakennusteollisuuden jäsen sekä kuulumme luottoluokitukseltamme korkeimpaan AAA-luokkaan.