SISKON SIIVOUS

Siskon Siivous Oy tuottaa kaikki siivouspalvelut yrityksille 1400 puhtauden ammattilaisen voimin 30 vuoden kokemuksella.

 

Meiltä saatte kaikki yrityssiivoukset oli kyse säännöllisestä ylläpitosiivouksesta tai erikoissiivouksesta, esim. rakennussiivous, ikkunoiden pesu tai suursiivous.

 

Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ja toimipisteemme löytyvät Helsingistä, Porvoosta, Turusta ja Tampereelta. Meillä on asiakkaita muutaman hengen yrityksistä monen toimipisteen valtakunnallisiin toimijoihin.

 

Me Siskon Siivouksessa ajattelemme, että siivous on ennen kaikkea palvelua ja tyytyväiset työntekijät takaavat myös tyytyväiset asiakkaat. Voit luottaa kokonaisvaltaiseen ammattiosaamiseemme, mikä säästää sinulta kustannuksia ja aikaa.

PYYDÄ TARJOUS

MIKSI VALITA SISKON SIIVOUS?

 

Olemme luotettava ja monipuolinen kumppani

Luomme asiakkaan kanssa yhdessä yksilöidyn palvelusuunnitelman, mitä noudatamme ja teemme siivouspalvelut sovitussa aikataulussa. Teemme itse laadunvalvontaa kohteissa ja pidämme asiakkaiden kanssa säännöllisesti kohdepalavereja. Kaikki siivouspalvelut saa tilattua helposti oman yhteyshenkilönne eli esimiehen kautta.

 

Palvelullamme on kasvot ja olemme aina tavoitettavissa

Kaikki työntekijämme ovat Siskon Siivouksen omaa henkilökuntaa. Perehdytämme heidät itse ja tutut siivoojat osaavat talon tavat. Esimiehemme ovat nopeasti tavoitettavissa ja siivouspäivystys on auki aina 24/7.

 

Annamme palveluillemme takuun

Reagoimme nopeasti niin asiakkaiden toiveisiin kuin yllättäviin tilanteisiin. Palvelutakuumme mukaisesti korjaamme puutteet 24h sisällä, mikäli laatupoikkeamia tapahtuu. Teemme työmme siten, että voimme olla siitä ylpeitä – joka päivä!

PYYDÄ TARJOUS

BLOGI – SISKON TYTÖT JA POJAT

  • Proaktiivinen siivouskumppani – Asiakaskokemus Helsinki Outlet

    Siskon Siivouksen siivoojien ammattitaito ja omistautuneisuus ovat tuoneet merkittävää lisäarvoa Outlet -ostoskylän päivittäiseen toimintaan....

  • Kesätyö Siskon Siivouksella

    Olemme avanneet työilmoitukset kesälle 2024 ja etsimme joukkoomme osa- ja kokoaikaisia siivoojia alueille pääkaupunkiseutu, Tampere, Turku, Vaasa, Pori, Rauma ja Jyväskylä. Meillä tehdään töitä yhdessä puhtaiden tilojen eteen varmistamalla laadukkaat palvelut yritysasiakkaillemme. ...

  • Miten pidämme ihmiset terveinä työpaikoilla?

    Syksyllä alkanut flunssakausi jyllää edelleen. Moni miettiikin miten ehkäistä flunssan leviäminen, parantaa sisäilmaa ja vähentää turhia sairaspoissaoloa....

  • Miten valita sopivin siivousyritys?

    Juuri sen oikean siivouskumppanin löytäminen voi olla haastavaa, kun siivouspalveluita tarjoavat monet eri yritykset. Löydä ammattilaisten neuvojen avulla juuri se oikea siivousyritys!...

Tule meille töihin! Come work with us!

 

Siskon Siivouksen toiminta kasvaa jatkuvasti ja etsimme joukkoomme siivoojia sekä muita puhtauden ammattilaisia. Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin rekrytointisivuiltamme ja lähetä hakemus!

 

Voit myös liittyä postituslistalle connect-napista ja saat sähköpostiisi ilmoituksen uusista työpaikoista. Yrityssiivous vaatii fyysistä kuntoa ja kommunikoimme työntekijöiden kanssa pääosin suomeksi ja englanniksi. Toimialueenamme on Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Porvoo, Turku ja Tampere sekä niiden lähialueet.

HAE TÖITÄ - APPLY FOR A JOB

Yritykset tarvitsevat puhtautta ylläpitäviä säännöllisiä siivouspalveluita. Ylläpitosiivouksen kuuluu myymälä- ja ravintolasiivous, sairaalasiivous, hotellisiivous, toimistosiivous sekä porrassiivous. Sairaalasiivous pitää sisällään myös kaikki muut korkean hygienian kohteet, kuten päiväkodit, eläinlääkäriasemat ja koulut.

Erikoissiivouksen palveluihin kuuluvat epäsäännölliset siivoustarpeet sekä vain muutaman kerran vuodessa tehtävät puhtauden palvelut, kuten lattian vahaus ja ikkunoiden pesu.

Ikkunanpesu | Peruspesu ja vahaus | Suursiivous | Otsonointi | Pikatalonmies

Rakennus- ja loppusiivousta tehdään pääasiassa työmaa-alueella, missä siivousta suoritetaan rakennustöiden aikana. Rakennustöiden päätyttyä tehdään kattava loppusiivous.

Siskon Siivouksen päivystys palvelee 24/7 kaikissa äkillisissä siivoustarpeissa, puh 029 3400 900.

Kaksi suojapukuihin pukeutunutta henkilöä kantaa desinfiointilaitteita valmiina siivoamaan.

Palveluihimme kuuluvat myös erikoissiivoukset kuten desinfiointisiivoukset. Kaikkiin kohteisiin on mahdollista tilata myös tehostettua lisäsiivousta.

Me teemme, mitä lupaamme ja sovitussa aikataulussa! Mahdolliset puutteet korjaamme 24 tunnin sisällä.