Taloushallintopalvelu helposti ja vaivattomasti

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää

Meillä pääosassa ovat asiakkaat. Tarjoamme asiakaslähtöistä ja välittävää palvelua kaikissa taloushallinnon asioissa. Asiakkaitamme ovat pääasiassa pienet ja keskisuuret yritykset. Toimipaikkamme sijaitsee Nurmijärvellä. 

 

Käytössämme on kaksi erilaista taloushallinnon sähköistä järjestelmää Fennoa ja Procountor. Sähköisen kirjanpidon avulla tietojen siirto ja raportointi asiakkaan sekä tilitoimiston välillä onnistuu helposti.

Tarvittaessa teemme myös perinteistä paperista kirjanpitoa. Olemme sähköisen kirjanpidon asiantuntija, mutta toimimme aina asiakkaan ehdoilla ja hänelle sopivilla menetelmillä. 

 

Haluamme olla yrittäjän kumppani ja tukea yrittäjiä arjessa tekemällä taloushallinnon prosesseista mahdollisimman vaivattomia.

Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta

Toimistossamme asiakkaita palvelee viisi taloushallinnon ammattiosaajaa. NB-tilipalvelut Oy:n perustajalla ja yrittäjällä Nina Bifeldtillä on yli 20 vuoden kokemus alalta. Hänellä on taloushallinnon ammattitutkinto sekä arvostettu KLT-tutkinto ja palkkahallinnon PHT-tutkinto. 


Toimistomme henkilökunta osallistuu aktiivisesti mm. Taloushallintoliiton ja Kauppakamarin koulutuksiin. Haluamme pitää yllä osaamistamme ja tarjota asiakkaillemme ajankohtaista tietoa taloushallintoa koskevista uudistuksista. 


Meillä on lisäksi vahva yhteistyökumppaniverkosto. Se muodostuu muista taloushallinnon ammattilaisista, kouluttajista sekä tilintarkastajista. Meiltä saat ammattitaidolla ja asiantuntemuksella, ihmisläheisyyttä unohtamatta, kaikki tilitoimistopalvelut.

Hyödyllisiä linkkejä

Meiltä saat ammattitaidolla ja asiantuntemuksella, ihmisläheisyyttä unohtamatta, kaikki tilitoimistopalvelut.

Palveluihimme kuuluvat mm.

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Yrittäjille