Mobestone Oy – Mosaiikkibetoni ja kiviportaiden ja -lattioiden korjauksen erikoisasiantuntija Keski-Suomesta

Pyydä tarjous!

Mobestone Oy on mosaiikkibetonin ja kivipintojen asiantuntijayritys, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2005 lähtien. Korjaamme ja hiomme taloyhtiöiden sekä muiden kiinteistöjen kiviset ja mosaiikkibetonista tehdyt portaat ja lattiat. Toimipaikkamme sijaitsee Keski-Suomessa Jyväskylän tuntumassa, ja palvelemme taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä. Tutustu palveluihimme ja pyydä meiltä tarjous portaiden paikkauksesta tai uudenveroisiksi fiksatuista portaista ja lattioista! 

Palvelut

  • Porrasaskelmien korjaus ja paikkaus
  • Portaiden hionta/hoito
  • Mosaiikkibetonisten ikkunapenkkien hionta
  • Kolisevien askelmien kiristys
  • Rikkoutuneiden askelmien vaihdot, myös pesubetoniaskelmat
  • Kivilattioiden hionta/hoito
  • Kivitasojen korjaus
  • Kiiltobetonilattioiden valu ja hionta
  • Betonilattioiden hionta
  • Betoniseinien ja -lattioiden paikkaus
  • Paikallaan valetut mosaiikkibetonilattiat
  • Kaikkea mosaiikkibetoniin ja kiveen liittyvää

Hionta – Kivi- ja mosaiikkibetoniportaat ja -lattiat

Mosaiikkibetoni on hyvin hoidettuna ikuinen materiaali. Portaat ja lattiat ovat usein pinttyneet, koska vuosien saatossa portaita on vahattu ja likaa on jäänyt uuden vahakerroksen alle. Vahan poisto ja peruspesut ovat pinttyneelle mosaiikkibetonipinnoille usein rahan ja ajan haaskausta. Hiomalla vanhan pinttyneen pinnan pois portaista saadaan uuden veroiset.


Porraskäytävä on taloyhtiön käyntikortti, hyvin hoidettuna se vaikuttaa asuntojen myyntiin ja arvoon. Portaiden kunnostus kannattaa tilata taloyhtiön muun remontin, esim. linjasaneerauksen, yhteyteen.


Porrashionnat taloyhtiöiden viisivuotissuunnitelmaan

Taloyhtiössä on yleensä useita porraskäytäviä, ja kokonaisurakan hinta voi nousta korkeaksi asukkaiden kerralla maksettavaksi. Portaiden kunnostus on mahdollista jakaa eri vuosille, esim. viisivuotissuunnitelmaan.

Uudiskohteen portaat ennen paikkausta ja käyttöönottokiillotuskäsittelyä.

Käyttöönottokiillotus ja -käsittelyt uudiskohteissa

Useat rakennustyömaat ovat ottaneet käytännön, jossa portaita ei enää suojata, koska ne rikkoontuvat joka tapauksessa ja toisinaan suojien alla pääsee esim. juotosbetonia ja askelmia on hiottava puhtaaksi. Portaat saattavat kuitenkin pinttyä rakennusaikana ja niistä häviää kiilto, silloin on hyvä tehdä käyttöönottokiillotus ja -käsittely. Käsittely saattaa tulla jopa halvemmaksi kuin se, että portaiden askelmat suojattaisiin.

Paikkaus – Kivi- ja mosaiikkibetoniportaat ja -lattiat

Mosaiikkibetoni voi rikkoontua esim. muutoissa tai rakennustöissä. Porras on mahdollista korjata niin, että paikattua kohtaa ei havaita. 

Käytämme laadukkaita aineita ja hiomakoneita siistin lopputuloksen takaamiseksi.

Uudiskohteen portaat paikkauksen ja käsittelyjen jälkeen.

Porraskäytävä on taloyhtiön käyntikortti – pidä siitä huolta!

Mobestone on yksi harvoja Suomessa toimivia rappujen ja rappukäytävien sekä betonipintojen korjaukseen ja hiontaan erikoistuneita yrityksiä. Tästä syystä palvelemmekin aktiivisesti koko Suomen alueella. Pitämällä huolen taloyhtiön rappukäytävän kunnosta pidät samalla yllä taloyhtiön arvoa ja asuinviihtyvyyttä. 

Olemme panostaneet jo yrityksemme alkupäivistä asti työmme laatuun, luotettavaan palveluun sekä asiakastyytyväisyyteen. Laadukas palvelumme onkin saanut paljon kiitosta vuosien saatossa.

Ota meihin yhteyttä, kun taloyhtiön rappukäytävä näyttää vaurioituneelta. Säilytä irronneet palat, ne voivat nopeuttaa korjausta. Tulemme tarvittaessa paikan päälle tekemään tilannekatsauksen, jonka pohjalta lähdemme yhdessä kanssasi suunnittelemaan uutta pintaa taloyhtiösi rappuihin.

 

Jos muutossa tai tavaroiden siirrossa portaille sattuu haaveri, on mahdollista saada korvaus kotivakuutuksesta.

Lähetäppä tarjouspyyntö:

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.