Koko perheen hammaslääkäri­palvelut Joensuussa

Päivitämme kotisivujamme

Tervetuloa vastaanotolle Joensuussa! Kirkkokadun pitkäaikaiset ammattilaiset saavat koko perheesi hampaat loistamaan ja hymysi syvenemään.

Nettiajanvaraus Tutustu palveluihimme

Kirkkokadun hammaslääkärit

Kokonais­­valtaista hammas­­hoitoa jo lähes 50 vuotta!

Vastaanottomme sijaitsee aivan Joensuun keskustassa
Siltakadulla katutasossa, joten meille on helppo tulla.

Kirkkokadun Hammaslääkärit on Joensuussa toimiva yksityinen hammaslääkäriasema, joka on perustettu vuonna 1976.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua suun terveyden hoidossa. Pienimmät potilaamme saavat erityistä huomiota ja hellää hoitoa.

Hammaslääkärimme ja suuhygienistimme panostavat asiakaslähtöiseen
palveluun.

Varaa aika netistä 24/7

Pelottaako hampaan paikkaus? Ystävällinen hammaslääkäri auttaa!

Kärsiessäsi hampaiden vihlonnasta, hammaskivestä, pahanhajuisesta hengityksestä tai pahimmillaan kovasta jatkuvasta särystä saat kauttamme nopean avun – ilman jonotusta. Tarvittaessa, vaativassa hoidossa apunasi on yleishammaslääkärin lisäksi myös suukirurgi.

Palvelemme Joensuun ydinkeskustassa

Vastaanottomme sijaitsee aivan Joensuun keskustassa – luoksemme on helppo tulla. Lähimmät pysäköintipaikat löytyvät torin alta. Ystävällinen ja asiansa tunteva henkilökuntamme palvelee sinua ja koko perhettäsi toiveitasi kuunnellen.

Varaa aikasi netissä

Nauti puhtaammasta ja raikkaammasta suusta

Joensuussa miehet ovat löytäneet palvelumme ja kirkastaneet hymynsä. Erityisen suosion ovat saaneet esteettisen hammashoidon toimenpiteet kuten hampaiden valkaisu, hammaskiven poisto sekä ehkäisevä hammashoito. Nauti puhtaammasta ja raikkaammasta suusta sekä hyvästä olosta. Naisten sekä nuorten suosiossa ovat kauniit ja kestävät hammaskorut. Tule sinäkin valitsemaan oma hammaskorusi kevään ja kesän juhliin!

Tutustu palveluihimme

Sinua palvelee koulutetut ammattilaiset

Koulutettu henkilöstömme, yleishammaslääkärit, suuhygienistit sekä suukirurgi osaavat asiansa. Tiedämme myös, että joskus vaikkapa normaali hampaan paikkaus voi olla arka asia. Jos hampaan paikkaus pelottaa, ystävällinen hammaslääkäri kuuntelee toiveitasi tarkkaan. Hoitopelkoisiin asiakkaisiin suhtaudumme ymmärryksellä ja pyrimme helpottamaan vastaanottokäyntiä kohdallasi.

Tutustu henkilöstöömme

Hammaslääkäri­palvelut

Tiesitkö, että suun terveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia ja että suun alueen tulehduksilla voi olla yhteyksiä moniin yleissairauksiin? Hyvä suun terveys perustuu jokaisen omaan aktiivisuuteen sekä säännöllisille käynneille hammaslääkärissä. Hammaslääkärin lisäksi suuhygienisti antaa kullan arvoisia neuvoja ennalta ehkäisevään hoitoon.

Tutustu hammaslääkäripalveluihin

Suuhygienistin palvelut

Suuhygienisti on itsenäisesti työskentelevä suun terveyttä edistävä ammattilainen, jonka tavoitteena on auttaa ja tukea potilasta omahoidossa ja ehkäistä suusairauksia sekä ottaa osaa hammaslääketieteelliseen hoitotyöhön yhdessä hammaslääkärin kanssa.

Tutustu suuhygienistin palveluihin