Ilmastointipalvelu P. savolainen oy toteuttaa IV-työt ammattitaidolla Suolahdessa, Äänekoskella, Laukaassa ja Jyväskylässä

Ota yhteyttä

Ilmastointipalvelu P. Savolainen Oy toteuttaa vuosien kokemuksella kaikenlaiset ilmanvaihtotyöt Suolahdessa ja lähialueella. Liikumme joustavasti noin 60 kilometrin säteellä Suolahdesta, kuten Äänekoskella, Laukaassa, Jyväskylässä ja Saarijärvellä. Teemme IV-työt aina ammattitaidolla alusta loppuun, niin uudisrakentamisen kuin saneerauksenkin puolella.

IV-urakoinnin lisäksi palveluihimme kuuluvat kanavien puhdistukset, ilmamäärien mittaukset ja säädöt, huoltotyöt sekä tarvikemyynti. Asiakaskuntamme koostuu yksityisasiakkaista, yrityksistä ja kunnallisista toimijoista. Meillä on kokemusta niin pienistä kuin suuristakin urakointikohteista – aina omakotitaloista suuriin teollisuushalleihin ja kaikesta siltä väliltä (koulut, päiväkodit, kerrostalot, kauppakeskukset).

Lue lisää ilmastointipalveluista

Vuosikymmenien vankka IV-osaaminen

Ilmastointipalvelu P. Savolainen Oy on perustettu vuonna 1992 Suolahdessa yhden miehen toiminimenä. Siitä yritys jatkoi kasvuaan, ja vuonna 2000 se muuttui osakeyhtiöksi. IV-alan työkokemusta yritykseltämme löytyy jo 40 vuoden ajalta.

Ota yhteyttä!

Haluatko kysyä lisää palveluistamme? Ota rohkeasti yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.