Sähköliike NOKIALLA vaativiinkin sähkötöihin

Ota yhteyttä

Sähkötekijät Oy on Nokian seudulla toimiva sähkötöihin ja -urakointiin erikoistunut sähköliike. Palveluihimme kuuluvat uudis- ja saneerauskohteiden urakointi, teollisuuden sähköasennukset, taloyhtiöiden sähköhuolto ja omakotitalojen sähkötyöt, myös sähköautojen latauspisteiden asennus.

Toimimme Nokian lisäksi Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. 

sähköurakointi

Sähköurakointia ammattitaidolla

Nokian Sähkötekijät Oy tarjoaa sähköurakointipalveluita niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin Nokian seudulla. Hoidamme ammattitaidolla isotkin urakat, joten kysy rohkeasti tarjoustamme mittaviinkin sähköurakoihin. Sähköliikkeemme hoitaa myös teollisuudenalan sähköasennukset Nokian seudulla asiantuntevasti.

Sähköistys saunaan

Sähköasennuksia yksityiskoteihin

Sähköliikkeemme tekee huolella myös yksityiskohtien erilaiset pienet ja suuret sähkötyöt. Oli kyse sitten taloyhtiöiden tai kerrostalo-, rivitalo- ja omakotitalokotien sähköasennuksista, voit luottaa asiantuntemukseemme sähköasioissa. Ota meihin yhteyttä – kerromme mielellämme lisää sähkötyöpalveluistamme erilaisissa pienkohteissa Nokian alueella.

Sähköpalveluita vankalla osaamisella

Tarvitsetko osaavaa ja luotettavaa sähköalan ammattilaista? Nokian Sähkötekijät Oy palvelee asiakkaitaan yli 40 vuoden vankalla kokemuksella. Tarjoamme asiantuntevia sähköurakointipalveluita niin yksityishenkilöille kuin yrityksellekin. Otamme mielellämme vastaan niin suuret urakat kuin pienetkin sähkötyöt. Tarvitsetpa apua omakotitalon tai liikehuoneiston sähkötöissä tai mahdollisesti vaativammassa saneerauksessa, Nokian seudulla toimiva sähköliikkeemme on apunasi. 


Yrityksemme palvelee asiakkaita aina täsmällisesti ja luotettavasti, aikatauluissa pysyen. Mikäli etsit luotettavaa sähköalan ammattilaista, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Yhteystietomme

Muista sähkötöiden kotitalousvähennys ja säästä

Jos suunnittelet sähkötöiden teettämistä kotiisi, pidä mielessä, että voit vähentää osan vakituisen kotisi tai vapaa-ajan asuntosi sähkötyökuluista verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täällä. Haluatko lisätietoja sähköpalveluistamme ja niiden kustannuksista? Ota rohkeasti yhteyttä sähköliikkeeseesi Nokialla! Nokian Sähkötekijät Oy vastaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.