Tehrään, mikä luvataan!

+358 400 951 960

Tehrään, mikä luvataan!

+358 400 951 960

Tehrään, mikä luvataan!

+358 400 951 960

Tehrään, mikä luvataan!

+358 400 951 960

Loading...

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöjen ja piha-alueiden huoltotyöt ja
kunnossapito.

Lue lisää

Teiden kunnossapito

Tietyöt ja katujen kunnossapito kesät talvet. Myös maanrakennus.

Lue lisää

Remonttityöt

Monipuoliset kirvesmiehen palvelut erilaisiin remonttitöihin.

Lue lisää

Kiinteistöhuolto ja teiden kunnossapito Isonkyrön & Haapaveden seuduilla

CAT KARHU Ky hoitaa monipuolisesti maanrakennukseen, kiinteistöhuoltoon ja teiden kunnossapitoon liittyvät työt vankalla ammattitaidolla. Yrityksemme asiakkaita ovat yksityiset, yritykset sekä julkinen sektori. Pääsääntöisesti toimimme Isonkyrön ja Haapaveden alueella, mutta tarvittaessa myös muualla. Teemme aina kaikki työt sovitussa aikataulussa ja parasta mahdollista laatua tuottaen.

Luotettava kiinteistönhuoltaja kaikille kiinteistöille

Tarjoamme kaikenkattavat ja ammattitaidolla toteutetut kiinteistöhuollon palvelut niin asunto-osakeyhtiöille, omakotitaloille kuin liikekiinteistöille. Pidämme kiinteistöstäsi huolta sekä sisäosiltaan että piha-alueiltaan.

Teiden ja katujen kunnossapito kesät talvet

Yksi yrityksemme erikoisosaamisalueista on teiden ja katujen kunnossapito. Teiden kunnossapitoon kuuluvat peruskunnostukset, kesä- ja talvihoito sekä teiden hiekoitukset ja auraukset.

Kysy tarjous kiinteistöhuollosta tai muista palveluista Isossakyrössä

Kun tarvitset jämptiä ja ammattimaista osaajaa niin kiinteistöhuollossa, teiden kunnossapidossa, maanrakennuksessa tai remonttipalveluissa, ota yhteyttä CAT KARHU Ky:hyn. Isonkyrön lisäksi urakoimme Haapavedellä ja muilla lähialueilla.

Cat Karhu Kyltä tienhoitoa

Remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille

Kirvesmiehemme palvelee monenlaisissa remontti- ja rakennustarpeissa, suurissa ja pienissä. Remonttipalvelumme kattaa erilaiset remonttikokonaisuudet, asennukset sekä uudisrakennukset.

Ota yhteyttä!