Myymälä - Säkylän kalasatama

Avoinna: 

Myymälä suljettuna, liike on taas auki 1.3.2024.


 



Lähiruokaa luonnosta

Kolvaan Kala – tuoretta ja
kypsennettyä kalaa Säkylästä
 Pyhäjärven muikkua, ahventa,
haukea ja siikaa


Kolvaan Kala sijaitsee yhden Euroopan kalaisamman järven, Säkylän Pyhäjärven äärellä. Pyhäjärvi sijaitsee Lounais-Suomessa, Säkylän, Euran ja Yläneen kuntien alueella. Pyhäjärvestä saadaan suuria ahvenia, sillä järvessä riittää muikkua ja kuoretta ahventen sekä haukien ravinnoksi.

Tuoretta, savustettua ja paistettua kalaa sekä kalajalosteita on tarjolla suoraan kuluttajille sekä omassa Säkylän Kalasataman myymälässä että kauppojen myyntitiskeissä, jonne kalatukut toimittavat tuotteitamme. Pyhäjärven saaliskalojen lisäksi myynnissä on mm. kuhaa ja lohta sekä siian ja muikun mätiä pakasteina.

Kalassa on aito kesäinen maku
- ympäri vuoden.
Ota yhteyttä
Huomioithan myymälämme talviaukioloajat


Myymälä suljettuna, liike on taas auki 1.3.2024.


Myymälä

Säkylässä Kalasataman myymälässämme on tarjolla monenlaisia kalaherkkuja - niin tuoretta kalaa kuin valmiiksi asti jalostettua tuotteita.

Lämpimästi tervetuloa!
Lue lisää

Tuotteet

Tuotevalikoimaamma kuuluu kalaa mm. tuoreena, fileerattuna, savustettuna, paistettuna, purkitettuna ja graavattuna sekä erilaisina eineksinä, kuten kalapihvit ja sushi. Mahtavia makuja monessa muodossa!

Lue lisää

Yritys

Kolvaan Kala tarjoaa asiakkailleen herkullisia ja terveellisiä makuelämyksiä. Käytetyt raaka-aineet ovat tuoreita sekä korkealaatuisia ja tuoteturvallisuus syntyy toimivan omavalvontajärjestelmän kautta.

Lue lisää
Share by: