Maanrakennus ja viherrakentaminen vaativat onnistuakseen kokeneen tamperelaisen ammattilaisen

Ota yhteyttä ja kysy lisää, me autamme mielellämme!

Maanrakennus ja viherrakentaminen vaativat onnistuakseen kokeneen tamperelaisen ammattilaisen

Ota yhteyttä ja kysy lisää, me autamme mielellämme!

Maanrakennus ja viherrakentaminen vaativat onnistuakseen kokeneen tamperelaisen ammattilaisen

Ota yhteyttä ja kysy lisää, me autamme mielellämme!

Kun etsit yhteistyökumppaniltasi varmuutta, kokemusta ja ammattitaitoa, valintasi on Tampereella ja lähialueilla toimiva maanrakennuksen ja viherrakentamisen ammattilainen A-Pihat Oy.


Asiakaskuntaamme kuuluvat yksityiset, yritykset ja julkisen puolen asiakkaat. Olemme yli 40-vuotisen historiamme aikana ottaneet osaa monenlaisiin projekteihin ja otamme tulevaisuudessakin haasteet vastaan ilomielin. Meillä ei sormi mene suuhun monimutkaisten tai laajojenkaan projektien edessä. Rakennamme laadukasta ja kestävää jälkeä pohjatöistä pinnalle asti, jotta sinä voit nauttia lopputuloksesta vielä vuosia eteenpäin. 


A-Pihat Oy – Rakennamme kestävää pintaa tukevalle pohjalle

Perinteikäs täyden palvelun maa- ja viherrakennustalo

Meidän tehtävämme on rakentaa sinulle luotettavasti, huolellisesti ja vaivattomasti huippulaatuinen lopputulos sovitun aikataulun mukaisesti. Suhtaudumme tähän tehtäväämme ammattiylpeydellä, motivoituneesti ja arvoistamme tinkimättä jokaisessa kohteessa. Olemme ammattitaitomme lisäksi kommunikoiva ja asiakasta kuunteleva täyden palvelun maa- ja viherrakennustalo.


Päättäväinen asenne, ammattitaitoinen suunnittelu, monipuolinen kalusto ja ripeät kädet tekevät meistä hyvän yhteistyökumppanin. Kokemuksemme ansiosta työkalupakistamme löytyvät konstit mitä erikoisimpien ongelmien syntyessä. Ratkaisemme pulmatilanteet paikan päällä nopeasti, eikä työ seiso suotta.

Piirretty kaivinkone

Maanrakennustyöt

Maanrakennustyöt
Piirrettyjä kerrostaloja

Viherrakennus

Viherrakennus
Piirretty putkisto

Salaojitus

Salaojitus
Piirrettyjä putkiston osia

Putkistokuvaukset ja painehuuhtelut

Putkistokuvaukset ja painehuuhtelut
Piirretty suosituskirje

Referenssit

Meidän tarinamme

A-Pihat Oy on perheyritys, jonka toiminta alkoi jo vuonna 1979. Tuolloin omistaja, Pertti Maja valmistui alalle. Tämä 18-vuotias nuorimies perusti toiminimen ja aloitti työt viherrakentamisen parissa. Kahdeksan vuotta myöhemmin vuonna 1987, yrityksen laajennuttua jo huomattavasti, Pertti vaihtoi yhtiömuodon kommandiittiyhtiöksi.

Nimi vaihtui, ja A-Pihat Ky:stä tuli yrityksen virallinen nimi. Yritystoiminta jatkui vuoteen 2014 asti, jolloin Pertin poika Erno tuli yritykseen osakkaaksi ja yhtiömuoto vaihdettiin A-Pihat Oy:ksi. A-Pihat Oy jatkaa työtä vanhoja perinteitä kunnioittaen. A-luokan työnlaatu, luotettavuus ja asiakaspalvelu ovat meille enemmän kuin itsestäänselvyys.

Varmalta pohjalta kauniiseen pintaan

Kestävä lopputulos syntyy, kun piha on tehty pohjakerroksia myöten huolellisesti ja ammattitaidolla. Toteutamme kaikki vaiheet yhdessä asiakkaan kanssa, ja olet jatkuvasti tietoinen siitä, mitä pihallasi tapahtuu. Tähtäämme työssämme esteettisyyden lisäksi toimivuuteen ja panostamme työnjäljen pitkäikäisyyteen. 

Viherrakentamisen lisäksi teemme maanrakennustyöt, salaojitukset ja putkistokuvaukset sekä painehuuhtelut.

Lue lisää maanrakentamisesta

Hyvällä suunnittelulla onnistuneeseen lopputulokseen

Voit ottaa meihin yhteyttä, oli sinulla sitten tarkka suunnitelma pihasi varalle tai jos haluat suunnitella työt yhdessä ammattilaisen kanssa. Suunnittelijamme kanssa voit keskustella mahdollisista ja parhaiten toimivista ratkaisuista. Seuraamme työssämme asiakkaan toiveita täsmällisesti ja halutessasi myös neuvomme ja ideoimme yhdessä kanssasi unelmiesi lopputuloksen. 

Hyödynnä tietotaitoamme ja kokemustamme oman pihasi hyväksi.

TUTUSTU VIHERRAKENTAMISEN PALVELUIHIMME

Ota yhteyttä ja kerro ideastasi!

Toteutamme pihaprojektisi kokonaisuudessaan alusta loppuun toiveidesi mukaan tai yhdessä kanssasi suunnitellen.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha