Joustavat teollisuushuollot ja kunnossapitopalvelut Hyvinkäältä

Ota yhteyttä

Teollisuushuolto Heikkinen Oy palvelee teollisuusyrityksiä Hyvinkäällä ja koko Uudenmaan alueella asiakaslähtöisesti vuosien kokemuksella.

Kysy lisää palveluistamme, tarvittaessa räätälöimme kaikki palvelumme juuri sinun tarpeisiisi!

Tarjoamme sinulle

Teollisuushuolto Heikkinen Oy tarjoaa joustavasti ja monipuolisesti eri teollisuuden huolto- ja kunnossapitopalveluita. Palvelemme sinua Hyvinkäältä käsin koko Uudenmaan alueella. Tarjoamme sinulle:

Palvelu-ikoni

Asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua

Toimimme asiakkaan tarpeiden pohjalta ja tarjoamme siten juuri ne palvelut, joita yrityksesi tarvitsee.

Ammattitaito-ikoni

Pitkän kokemuksen alalta ja vankan, monialaisen ammattitaidon

Meillä on yli 30 vuoden kokemus teollisuuden alan huolto- ja kunnossapitotehtävistä.

Korjauspalvelu-ikoni

Monipuoliset korjaus- ja huoltopalvelut teollisuudelle, laidasta laitaan

Osaamisemme kattaa erilaisten koneiden ja laitteiden huollon, asennukset, korjaukset ja kunnossapidon työt.

Teollisuushuolto Hyvinkäällä

Teollisuushuolto Heikkinen Oy tarjoaa monipuoliset ja joustavat teollisuuden huollon ja kunnossapidon palvelut Hyvinkäällä. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1986 asti ja pitkän kokemuksemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme erilaisia huolto- ja korjauspalveluita laidasta laitaan. 

Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti teollisuusyrityksiä Hyvinkään, Helsingin, Vantaan, Keravan ja muun Uudenmaan alueella. Hoidamme kaikenlaiset ja kaikenkokoiset projektit, kysy palveluistamme lisää ottamalla yhteyttä!

Kun etsit ammattilaista teollisuushuollon töihin, ota yhteyttä meihin!

Soita ja kysy lisää

Yrityksestämme

Teollisuushuolto Heikkinen Oy on joustavan palvelun monitoimiyritys.
Palveluideamme pohjautuu 25 vuoden kokemukseen eri teollisuusalojen huolto- ja korjaustoimenpiteiden vastuullisena toimittajana. Tarjoamme erikokoisille ja eri aloilla toimiville teollisuusyrityksille monipuolisesti koneiden ja laitteiden huoltoa, siirtoa ja asennuksia. Toimimme luotettavasti ja asiakaslähtöisesti – kysy siis lisää palveluistamme. Me pidämme huolen siitä, että meidän kanssa sovitusta pidetään kiinni!

Ota yhteyttä!

Kaikki palvelumme

Palvelumme kattaa erilaiset teollisuuden huolto- ja kunnossapitotyöt. Teemme monipuolisesti erilaiset työt laakeroinnista ja korjaustöistä teollisuuskoneiden ja -laitteiden siirtoihin ja asennuksiin. Hoidamme myös muun muassa putkistojen vedot sekä muut teollisuuden kunnossapitoon liittyvät mekaaniset korjaus- ja huoltotyöt. Teollisuuden huollon ja kunnossapidon lisäksi teemme myös pienimuotoisia kiinteistöjen korjaus- ja rakennustöitä. 

Kysy rohkeasti lisää palveluistamme!

Koneistomme ja toimitilamme

Teollisuushuolto Heikkinen Oy:llä on työn tukena laadukkaat välineet, koneet ja toimitilat. Koneistomme ansiosta saat nopean palvelun, vaikka sinulla ei olisi tarjota meille kaikkia työssä tarvittavia välineitä. Halutessasi siis tarjoamme palvelut sinulle joko yrityksesi omilla välineillä suoritettuna tai tuomme oman kaluston mukanamme – miten vain sinulle parhaiten sopii ja mikä on tapauskohtaisesti järkevintä. 

Kalustomme lisäksi hyödynnämme työssämme varastotilana ja varikkona toimivaa, yrityksellemme rekisteröityä teollisuushallia. Teollisuushallissamme valmistuvat parvekerungot, rampit, autokatokset ja muut metallirakenteet, joita pystymme helposti siirtämään asennuskohteisiin. Toimimme aina asiakkaan etua ajatellen – kohtuullisin kustannuksin ja aina ajallaan.