Aukioloajat:

Nähdään ensi kesänä!

Puuhapuisto Veijari

#temmellystakuu

AVAAMME PUISTON 3.6.2024, TERVETULOA!

Osta liput ennakkoon edullisemmin verkkokaupasta

Puuhapuisto Veijari

Puuhapuisto Veijari on nimensä mukaisesti aito puuhapuisto, jossa liikutaan ja temmelletään raikkaassa ulkoilmassa, luonnon sylissä. Lukuisten aktiviteettien lisäksi puiston sydämestä löytyy suuri joukko valloittavia eläimiä, sympaattinen Kappelilammen kesäkahvila sekä ravintolan herkulliset tarjoilut. Eri väriset ja hullunkuriset rakennukset mahdollistavat hauskanpidon suojassa myös sateen yllättäessä. Puuhapuisto Veijarissa on huippuhauskaa tekemistä kaiken ikäisille – temmellystakuulla!

Tapaa puiston hellyttävät ja valloittavat eläinasukit

Meillä asustaa yli 150 eläinystävää! Puistossa pääset tutustumaan monenlaisiin kotieläimiin, jyrsijöihin ja pupuihin, erilaisiin lintuihin ja kaloihin sekä eksoottisempiin eläimiin, kuten käärmeisiin, liskoihin ja kilpikonniin.

Tempaavia aktiviteetteja raittiissa ulkoilmassa

Meillä juostaan, poljetaan, kiivetään, hypitään, pelataan, pallotellaan, ratsastetaan, uidaan, liutaan ja lasketaan. Puuhapuisto Veijarissa yhdistyy hauskalla tavalla huvi ja hyöty, sillä suurin osa aktiviteeteistamme toimii lihasvoimalla.

Ohjelmien aikataulut

Mönkijäajelu 12–13 & 15.00–16.00
Ponitalutusratsastus 12.00–13.00 & 15.00–16.00
Ponikärryajelu 13.30–14.15

Ohjelmat säävarauksella

Ajankohtaista

KEVÄTRETKELLE VEIJARIIN!

Avaamme puiston ryhmäretkeläisille etukäteisvarauksella jo 20.5.2024 eteenpäin. Jos suunnittelet luokkaretkeä, päiväkodin retkeä,  yhdistyksen kevätretkeä, yrityksen virkistyspäivää tai

Lue lisää »
  • Jo 6. kesäretki tähän puistoon, kiva paikka! Ainut miinus tällä kertaa turhasta komentelevat työntekijät puiston alueella.

    Helena Kuusisto Avatar Helena Kuusisto
    29.7.2023
  • Pienille lapsille mukavasti puuhaa ja koiran kanssa kulkeville kiva, kun koiran voi ottaa mukaan puistoon.

    Lea Patinen Avatar Lea Patinen
    29.7.2023
  • Best for small kids

    No Problemo Avatar No Problemo
    11.7.2022
  • Koko perheen puuhapaikka, kolmen sukupolven kanssa puuhasteltiin ja kaikille oli nähtävää. Nuorimmat lapsetkin viihtyivät hyvin. Suosittelen paikkaa ja paljon aikaa varaamaan koska nähtävää on paljon!

    Terhi Lehtonen Avatar Terhi Lehtonen
    29.6.2023
  • Loistava kohde lapsiperheille! Erinomainen hinta-laatusuhde. Paljon tekemistä ja nähtävää. Paikka oli siisti. Oli kiva, kun samalla lipulla pääsi vielä seuraavanakin päivänä puistoon 😊 Ehdottomasti tullaan uudelleen ensi kesänä!

    Anu Tyvijärvi Avatar Anu Tyvijärvi
    29.7.2023
  • Mukava paikka lasten kanssa touhuta kaikenlaista ja katsella eläimiä 👍🏻

    jebo witch Avatar jebo witch
    29.7.2023
  • Tosi hyvä ja monipuolinen paikka lapsille. Eläimiä, pomppulinnoja, polku autoja, uimaranta, kanootit..... Suosittelen.

    Leena Westerlund Avatar Leena Westerlund
    29.8.2022
  • Todella kiva paikka! Meillä kohta 3v ja 6v mukana. Pieniä juttuja useita, ei ruuhkaa, tosi kivoja aktiviteetteja ja eläimiä sopivasti. Voin lämpimästi suositella 😊

    Maarit Saari Avatar Maarit Saari
    22.8.2023
  • Vaikka mennessä satoi vettä kunnolla, ei se menoa haitannut. Kivoja eläimiä ja paljon tekemistä. Huomenna uudestaan.

    Pirjo M Avatar Pirjo M
    29.7.2023
  • Sopii pienemmille ja vähän isommille lapsille. On eläimiä ja monenlaista puuhaa maalla ja vedessä luonnon keskellä eri-ikäisille. Tänään 2,5-vuotiasta kiinnosti eniten käärmeet ja kalat sekä pihabiljardipelin pallot. Kolme viikkoa sitten 7-vuotias nautti eniten pomppulinnoista ja liukumäistä ja 12-vuotias viihtyi veneiden ja vesivälineiden parissa. Grillikatos ja grillikota sekä lukuisat pöydät ja penkit mahdollistavat omien eväiden syömisen. Ravintola tarjoaa myös ruokaa, kahvia, jäätelöä yms.

    Tarja Seppanen Avatar Tarja Seppanen
    7.7.2020