(+358) 50 556 3134 etunimi.sukunimi@rkjgroup.fi

Ammattitaidolla rakennusalan palveluita

Aidot ammattilaiset perehdytettynä valmiina työmaalle, helposti ja joustavasti. Pitkäaikaiseen työhön tai sesongin ajaksi, sinä päätät!

rakennuspalvelut yksityisille

Ammattimainen henkilökuntamme suunnittelee remontit aina huolellisesti alusta loppuun. Kun suunnittelu tehdään perusteellisesti, on aikataulussa pysyminen ja haluttu lopputulos odotetun mukainen. 

Rakennusalan aliurakointia

Yrityksemme palvelee yli 10 vuoden kokemuksella ja ammattimainen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, oli projektisi sitten kuinka iso vain.

henkilöstövuokrausta rakennusalalle

Saat kauttamme vuokrattua taitavaa työvoimaa tyytyväisyystakuulla. Pystymme vastaamaan yllättäviinkin tarpeisiin: yleensä työntekijät löytyvät jo seuraavaksi päiväksi. He ovat silloin portillasi asiallisesti varusteltuna ja lupien kanssa valmiina töihin.

Työmaajohto

Rafat Altahhan
(+358) 45 624 2883
etunimi.sukunimi@rkjgroup.fi

Henkilöstövuokraus

Joonas Ranta-Korpi
(+358) 50 556 3134
etunimi.sukunimi@rkjgroup.fi

Aliurakointi

Joonas Ranta-Korpi
(+358) 50 458 2373
etunimi.sukunimi@rkjgroup.fi

Käyntiosoite

Saranakuja 5 A
00700 Helsinki
Y-tunnus 2922897-3

Ammattitaitoista, joustavaa aliurakointia ja ammattitaitoista työvoimaa tuotannon tarpeisiin.

Rakennusalan kumppaniksi kannattaa valita luotettava alan ammattilainen. RKJ Group Oy on oikea valinta, kun haluat vastuullisen ja osaavan yhteistyökumppanin.

RKJ Group Oy tarjoaa kokonaisvaltaista rakennuspalvelua pääkaupunkiseudulla. Meillä voit aina luottaa työnlaatuun ja ammattitaitoon, sillä me tiedämme, että huolella tehty työ kantaa pidemmälle.

Yksilöllinen palvelu, asianmukaisesti koulutettu henkilökunta ja monipuolinen osaaminen ovat palvelujemme laadun tae.

 

Rekrytointipalvelumme yksittäisiin
tai jatkuviin tarpeisiinne

Tarjoamme palvelumallin, jossa voit uskoa minkä tahansa osan rekrytointiprosessin hoitamisesta siihen erikoistuneen ammattilaistiimin käsiin. Rekrytointitiimimme huolehtii kyseisen vaiheen tai kokonaisprosessin ammattimaisesta hoitamisesta yrityksesi nimissä. Oli kyseessä sitten suorahakua edellyttävä vaativa yksittäinen haku tai esimerkiksi uuden tuotantolaitoksen koko henkilöstön rekrytoiminen, me tarjoamme aina juuri teidän tilanteeseenne ja tarpeisiinne sopivimman ratkaisun.