RPM Group Oy on rakennusalan moniosaaja Kotkassa. Kauttamme saat monipuoliset rakennustyöt saman luotettavan ja ammattitaitoisen yrityksen toteuttamana. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä sekä taloyhtiöitä joustavasti koko Kymenlaakson alueella. Kun etsit asiantuntevaa rakennusliikettä, käänny meidän puoleemme.

Toimialat

Taloyhtiöt

Kattavat rakennusalan palvelut taloyhtiöille saneerauksista uudisrakentamiseen.

Yritykset

Laadukasta rakennuspalvelua yrityksille ja julkiselle sektorille.

Yksityisasiakkaat

Kun kaipaat ammattitaitoista ja luotettavaa rakennusalan osaajaa.

Asbestipurku ja -kartoitus sekä muut rakennusalan palvelut

RPM Group Oy on rakennusalan rehti ja reilu kumppanisi Kotkassa. Teemme ammattitaidolla asbestipurkutyöt ja asbestikartoitukset, joiden lisäksi tarjoamme saman katon alta kaikki tarvitsemasi rakennuspalvelut, kuten uudisrakentamisen, remontoinnin, putkityöt, LVI-asennukset sekä ilma-vesilämpöpumppujen asennukset.  

Henkilökuntamme muodostuu kymmenestä rakentamisen kokeneesta ja koulutetusta moniosaajasta. Laaja-alainen kokemuksemme asbestipurusta ja -kartoituksesta sekä erilaisista uudis- ja korjausrakentamisen kohteista takaa onnistuneen lopputuloksen ja korkealaatuisen työnjäljen myös haastavissa kohteissa.  

Haluamme tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa ja mutkatonta palvelua kilpailukykyisin kustannuksin. Yrityksemme kotipaikka sijaitsee Kotkassa, mutta toimialueemme kattaa koko Kymenlaakson, kuten Loviisan, Haminan, Kouvolan ja Pyhtään alueet. 

Kosteuskartoitukset ja rakennekuivaukset

Vesivahingosta seuraa usein iso haitta, koska pintoja/ rakenteita kuten esim. lattiaa ja seiniä joudutaan purkamaan ennen kuin päästään kuivaamaan jäljelle jääneitä kostuneita puu/betonirakenteita.

Valitse luotettava kumppani

Kun tarvitset rakennustöiden ammattilaisen palveluita Kotkassa tai muualla Kymenlaakson alueella, valitse RPM Group Oy. Vastaamme sekä yksityisten, yritysten että taloyhtiöiden monipuolisiin tarpeisiin kokemuksen tuomalla varmuudella.  

Saat meihin parhaiten yhteyden puhelimitse, mutta myös sähköposti tavoittaa. Vastailemme mielellämme myös kaikkiin palveluitamme ja yrityksemme toimintaa koskeviin tiedusteluihin. Ole meihin yhteydessä ja kerro kuinka voisimme olla avuksi! 

Seuraa meitä somessa

Rahoitus

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.