Yritys

Sähköasennus J. Ylimäinen

Sähköasennus J. Ylimäinen suunnittelee ja asentaa sähköt, ilmalämpöpumput sekä aurinkopaneelit uudis- ja saneerauskohteisiin luotettavasti ammattimaisella tarkkuudella.  

Laadukkaat sähkötyöt, ilmalämpöpumput sekä aurinkopaneelit Kemin ja Tornion alueella

Sähköasennus J. Ylimäinen suunnittelee ja asentaa sähköt ja ilmalämpöpumput uudis- ja saneerauskohteisiin luotettavasti ammattimaisella tarkkuudella. Meiltä saat myös aurinkopaneelit valmiiksi asennettuina ja tarpeen mukaan teemme myös kaikenlaiset huolto- ja korjaustyöt. Panostamme laatuun ja teemme urakat ajallaan, asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti, turvallisuudesta tinkimättä.

Olemme tehneet eri sähkötöitä jo yli 10 vuoden ajan. Tarjoamme palveluitamme Tornion, Kemin ja koko Meri-Lapin alueella yksityisille, yrityksille, yhteisöille ja taloyhtiöille. Saat meiltä myös Scanofficen Mitsubishi-hankintaturvatuotteet, ilmalämpöpumput sekä ilmanjäähdyttimet.

Sähkötyöt

Teemme monipuolisesti erilaiset sähkötyöt aina suunnitelmista viimeistelyyn saakka. Meiltä onnistuvat sähköistykset, saneeraukset, vianhaut, huoltotyöt ja korjaukset pitkällä kokemuksella. Tutustu palveluihimme! 

Ilmalämpöpumput

Meiltä saat alan laadukkaimmat tuotteet, kuten Scanofficen Mitsubishi-hankintaturvatuotteet, ilmalämpö-pumput sekä ilmanjäähdyttimet. Teemme monipuolisesti myös huoltotyöt eri merkkeihin. Lue lisää ilmalämpöpumpuista! 

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelien avulla säästät sähkölaskuissa! Tarjoamme aurinkopaneelit avaimet käteen periaatteella. Teemme urakat alusta loppuun laadukkaita materiaaleja käyttäen. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Luotettavaa ja ammattitaitoista sähköpalvelua pitkällä kokemuksella

Sähköasennus J. Ylimäinen on tehnyt sähkötöitä jo vuodesta 2009 eli kokemusta erilaisista sähkötöistä on kertynyt jo kahdelta vuosikymmeneltä. Vuonna 2021 yritysmuoto vaihtui toiminimestä osakeyhtiöksi ja toiminta on laajentunut entisestään. Yrityksen osaaminen kattaa monipuolisesti erilaiset sähköalan työt, aina suunnittelusta asennuksiin, huoltotöihin, ylläpitoon ja sähkökorjauksiin. Panostamme kaikessa työssämme laatuun, joka kulkee käsi kädessä luotettavuuden kanssa ja siksi käytämmekin asennuksissamme laadukkaita tuotteita, osia ja tarvikkeita. Tarjoamme laadukkaat tuotteet ilmalämpöpumpuissa ja aurinkopaneeleissa. Teemme myös erilaiset huoltotoimenpiteet ja yrityksemme löytyykin Tukesin sähkö- ja kylmäpuolen rekistereistä.

Teemme töitä jokaisessa kohteessa tehokkaasti, mutta laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä. Pitkän kokemuksen ansiosta erilaiset sähkötyöt sujuvat helposti, eikä vastaan tule tilannetta, jossa sormi menisi suuhun. Panostamme luotettavuuteen ja toteutamme urakat ajallaan, yhdessä asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti.

Muista kotitalousvähennys sähkötöistä

Kotitalousvähennykseen oikeuttavat monenlaiset työt, eikä mainiota etua kannata jättää käyttämättä. Monet kiinteistön korjaus- ja perusparannustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin ja tällaisia ovat esimerkiksi sähköistykseen, lämmitykseen, ilmastointiin tai aurinkosähköjärjestelmiin liittyvät työt. Vähennystä on mahdollista saada kodin tai vapaa-ajan asuntoihin tehtävistä sähkötöistä ja useimmiten myös energiatehokkuutta parantaviin toimiin. Kotitalousvähennys kohdistuu korjaus-, asennus- tai kunnossapitotöiden osuudesta. Tarkat ja ajantasaiset tiedot, sekä ohjeet vähennysten hakemisesta löytyy Verohallinnon sivuilta.