Restaurointimaalaus MIMOS Oy

 

pintojen konservointiin ja restaurointiin

sekä maalaustöihin erikoistunut yritys.

KULTTUURI­HISTORIALLISIA ARVOJA JA

VANHAA RAKENNUSTAPAA KUNNIOITTAEN

 

Restaurointimaalaus MIMOS Oy on rakennuspintojen konservointiin ja restaurointiin sekä maalaustöihin erikoistunut yritys. Me tarjoamme laadukkaita ja ammattitaitoisia restauroinnin sekä pintakäsittelyn kokonaispalveluja. Perusperiaatteemme on kunnostaa kohteita perinteisin menetelmin ja perinteisiä materiaaleja käyttäen. Ekologisuus on yrityksellemme tärkeä arvo ja huomioimme ympäristönäkökohdat toiminnassamme.

 

Perinteisten menetelmien ohella toteutamme uudismaalausta niin yrityksille kuin yksityisille talouksille.

Toimimme myös yhteistyössä museoviranomaisten kanssa, vanhojen rakennusten kunnostamiseen liittyvissä tehtävissä. Me työskentelemme monipuolisesti erilaisissa kohteissa Etelä-Suomen alueella.

Palvelumme

Työtehtäviimme kuuluvat:

  • Sisä- ja ulkomaalaustyöt

  • Koristemaalaus ja ootraus sekä marmorointi

  • Tapetointi

  • Ovien ja ikkunoiden kunnostukset

  • Dokumentointi ja väritutkimukset

  • Kuntokartoitukset

  • Konsultointi

Restaurointimaalaus MIMOS Oy

konservoinnin ja restauroinnin ammattilainen

 

Restaurointimaalaus MIMOS Oy on pitkään alalla toiminut yritys. Yritys on perustettu vuonna 2011. Yritys sai alkunsa kiinnostuksesta vanhoihin rakennuksiin ja niiden kunnostamiseen vanhaa rakennustapaa ja perinnettä noudattaen.

 

Ennen yrityksen perustamista, on yritystä luotsaavalle Riitta Karjalaiselle kertynyt monipuolista rakennuspintojen konservointiin ja restaurointiin liittyvää kokemusta. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Suomenlinnan rakennusten kunnostamistehtävissä yli kymmenen vuoden ajan.

Restauroinnin ammattitutkinnon ja konservointialan opintojen lisäksi Riitta on huolehtinut ammatillisesta jatkokouluttautumisestaan. Restaurointialan opintojen ohella Riitta on kouluttautunut materiaali- ja pintakäsittelytekniikan insinööriksi vuonna 2015.  Lisäksi opintoja on kertynyt arkeologiasta ja geologiasta.

 

Restaurointimaalaus MIMOS Oy:n erityisosaamista ovat rakennuspintojen konservointi ja restaurointi sekä maalaustyöt. Kaikki yritykseen rekrytoidut työntekijät ovat pitkän linjan ammattilaisia, jotka suhtautuvat ammattiinsa ylpeydellä ja ovat restaurointialan vankkoja osaajia.

 

Useiden vuosien kokemuksen lisäksi, laaja-alainen ja kattava koulutuspohja ovat luoneet yritykselle erinomaisen tietotaitotason. Sen ansiosta Restaurointimaalaus MIMOS Oy pystyy vastaamaan haasteellisimpienkin työkohteiden vaatimiin osaamistarpeisiin.  Yrityksen toimintatapa on joustava, nopea ja työnjälki on laadukas. Sovituista asioista, kuten työaikatauluista kiinni pitäminen ja asiakkaan luottamus ovat tärkeitä asioita yrityksen toiminnassa.

Tutustu palveluihimme

Olemme luotettava kumppani

Työmme hoidamme ammattitaidolla, luotettavasti ja sovituissa aikatauluissa pysyen.

Olemme mukana Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palvelussa,

sillä haluamme näyttää, että hoidamme myös lakisääteiset ja muut velvoitteemme kunnolla.

Voit tarkistaa yrityksemme tiedot helposti Zeckit -palvelusta.

 

luotettava kumppani logo