Kattava ja palveleva Fixus autokorjaamo Joensuussa

Yhteystiedot

HeisCar Oy on Fixus-autohuolto ja -korjaamo Joensuussa. Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit vuosimalliin katsomatta. Olemme erikoistuneet Skodaan, Mitsubishiin, BMW:hen, Volvoon ja Renaultiin.

Ajankohtaista

Korjaamme ja huollamme polttoainelämmittimet (Webasto, Eberspächer ja tehdasasenteiset lisälämmittimet). Uudisasennuksia emme tee toistaiseksi. 

 

Asennamme sähköiset lämmitysjärjestelmät (Defa, Calix) ja akkulaturit.

 

Asennamme lisävalot kaikkiin autoihin.

Kaikkien automerkkien autokorjaamo

HeisCar Oy huoltaa ja korjaa kaikki automerkit. Meillä on erikoisosaamista Skodan, Volvon, Mitsubishin, BMW:n ja Renaultin autoista. Henkilökunnallamme on vahva, yhteensä jo jopa 60 vuoden kokemus työskentelystä merkkikorjaamossa. Käytämme myös laadukkaita osia ja ajanmukaisia laitteita, joten voit olla tyytyväinen työmme lopputulokseen.

 

Autoon voi tulla tekninen vika, vaikka määräaikaishuollot olisi tehty valmistajan huolto-ohjelman mukaan. Viat ovat automerkki-, malli- ja myös tyyppikohtaisia. Lisäksi autoissa esiintyy yksilöllisiä vikoja. Ota yhteyttä, niin selvitetään autosi vika ja laitetaan sen kuntoon!

Yhteystiedot

Määräaikaishuollot huolto-ohjelman mukaisesti

Teemme määräaikaishuollot auton valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, eli käymme läpi kaikki valmistajan määrittämät asiat ja suoritamme ajankohtaiset huoltotoimenpiteet. Käytämme huolloissa ja korjauksissa laadukkaita, alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Näin auton valmistajan antama takuu säilyy voimassa.

 

Yleisin huoltoväli on noin yhdestä kahteen vuotta tai matkamittarin lukeman mukaan. Ajoneuvon ikääntyessä on järkevää siirtyä käyttämään vuosittaista tai kausittaista huolto-ohjelmaa. Määräaikaishuolto tehdään paitsi autosi kunnon, niin myös oman turvallisuutesi vuoksi.

Huolto-ohjelmaa noudattamalla auto pysyy kunnossa ja vikoja voidaan havaita ja ennaltaehkäisevästi. Havaitut viat kannattaa korjata, jotta matkanteko voi jatkua turvallisesti.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Fixus-liikkeen palvelua

Olemme osa Fixus-autokorjaamoketjua, jolla on lähes 400 toimipistettä eri puolilla maata. Ketjun liikkeet tunnetaan monipuolisista palveluistaan ja laadukkaista varaosistaan. Meiltä saat huollot, korjaukset, varaosat ja lisävarusteet yhden ja saman katon alta. Autokorjaamomme toimii kätevästi samassa rakennuksessa Fixus-autotarvikeliikkeen kanssa. Fixus-ketjulle myönnetty Avainlippu-merkki on osoitus aidosti kotimaisesta palvelusta. Fixus – merkillisen reilu!

Kysy lisää!

Autokorjaamomme vahvuudet

Merkkiautojen korjaamo korjaa Skodan, Mitsubishin, BMW:n, Volvon ja Renaultin autot

Osaamista monista automerkeistä

Huollamme ja korjaamme monien eri merkkien autot vuosimalliin katsomatta.

Luotettavat autojen merkkihuollot

Pitkä kokemus

Meillä on pitkä kokemus merkkihuolloista. Meillä on erikoisosaamista Skodan, Mitsubishin, BMW:n, Volvon ja Renaultin autoista.

Laadukkaat varaosat autoihin

Laadukkaat varaosat

Toimimme samoissa tiloissa Fixus-autotarvikemyymälän kanssa, joten meiltä löytyy myös laaja valikoima laadukkaita varaosia.