Lattiahionta Kaj Timgren

Tarjoamme lattiapäällystyspalveluita yli 20 vuoden kokemuksella. Palvelemme aina asiakkaan toiveita kunnioittaen. Vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla saamme lattiastasi lähes uutta vastaavaksi.

Vi betjänar också på svenska

Vi jobbar seriöst och ambitiöst med kvaliten som mål. 

Ota yhteyttä

Sinun lattiasi

Parketit ja puulattiat ovat erilaisia, kun ottaa huomioon niihin käytettävien puulajien määrän. Siksi on hyvä huollattaa lattiat ammattilaisella, joka tietää mitä tekniikkaa tulee käyttää ja kulutuksen mukaan arvioi lakkapintojen määrän. Jos suunnittelet remonttia, on sen päätteeksi myös hyvä huoltaa lattia. Näin kotisi saa uudet pinnat samalla kertaa ja voit nauttia tuloksista kerralla. Hyvin hoidettu puulattia on käyntikorttisi.

Parketti

Suoritamme parkettien hionnan ammattitaidolla. Kuluneet pinnat hiotaan ja lakataan tai öljytään tarpeen mukaan. Palveluumme kuuluu myös kevythionta, joka sopii vähemmän kuluneen parketin hoitoon. Saat myös lattiaasi täysin uuden ilmeen sävytyksellä. Parketin huolto kannattaa ajoittaa muun remontin yhteydessä viimeiseksi, jolloin pinta pysyy hyvänä ja vältytään turhilta naarmuilta.

Puulattia

Hionnalla ja lakkauksella / öljyämisellä saadaan vanhakin puulattia kiiltämään ja helppohoitoiseksi arjen tarpeisiin. Ammattilaisena arvioimme mikä sopii sinun lattiallesi, ottaen kuitenkin teidän toiveenne ja mieltymyksenne huomioon.

Luota puulattioiden ammattilaiseen

Vanhan pinnan saa elävöitettyä hionnalla ja öljyämällä tai lakkaamalla sekä se antaa kestoa pitkäksi ajaksi eteenpäin. Hyvin hoidettu ja huollettu puulattia tai parketti tuo tiloihin nostalgista kauneutta ja luonnollisen lämmön tuntua. Hiomalla ja lakkaamalla tai öljyämällä huollettu lattia pitää kiiltonsa ja eloisuutensa näyttävästi. On hyvä huoltaa puulattiat tasaisin välein, jolloin se kestää käyttöä jälleen pidempään ja näin säästyt suuremmilta urakoinneilta.