Ammattitaitoinen ja tehokas timanttiporaus Riihimäeltä

Vva Rakennustyöt Oy tekee erilaiset timanttityöt ammattitaidolla. Erityisosaamiseemme sisältyvät muun muassa timanttiporaus, putkien läpivienti, putkireiät, timanttisahaus, märkä- ja kuivaporaus, piikkaus ja roilotus.

 

Yrityksemme kotipaikka on Riihimäellä, josta käsin palvelemme asiakkaita Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueilla. 

Tarvitsetko timanttitöille tekijää? Tarjoamme kattavat ja laadukkaat timanttiporauspalvelut.

Tutustu aiemmin toteuttamiimme timanttitöihin.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous timanttiporauksesta, tai kysy lisätietoja yrityksemme toiminnasta.

Timanttiporaus laadukkaasti ja tarkasti

Vva Rakennustyöt Oy on timanttiporauksen osaava ammattilainen. Toteutamme timanttiporaukset ja toimeksiannot pitkän työkokemuksen mukanaan tuomalla varmuudella. Yrityksemme on perustettu vuonna 2010, ja yrittäjältä löytyy alan kokemusta vielä tätä pidemmältä ajalta.

 

Toteutamme timanttiporaukset kaikenlaisiin kohteisiin vankalla ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat niin yritykset, kotitaloudet kuin teollisuuden toimijatkin. Töissämme käytämme aina nykyaikaista kalustoa, jolla timanttityöt onnistuvat tarkasti, aikataulussa ja siististi.

Referenssit

Tilaa timanttiporaaja alan vahvalta ammattilaiselta!

Kysy lisää palveluistamme. 

Ota yhteyttä

Tilaa timanttityöt Vva Rakennustyöt Oy:ltä Riihimäeltä! Vahvuuksiamme ovat:

1. Kattavat porauspalvelut

Yrityksessämme on laajaa timanttiporauksen osaamista ja voimmekin tarjota kattavat palvelut. Teemme timanttiporauksia kaikenlaisiin kohteisiin, eri materiaaleille ja erilaisille asiakkaille. Oli timanttiporauksen tarpeesi siis millainen tahansa, ota meihin yhteyttä!

2. Työn laatu

Teemme erilaiset timanttiporaukset tarkasti ja laadukkaasti. Meillä on käytössämme nykyaikainen ja tehokas kalusto, minkä lisäksi timanttiporaajamme ovat alan kokeneita ammattilaisia. Tilatessasi työt meiltä, voit luottaa siihen, että lopputulos on erinomainen.

3. Nopea toteutus

Toteutamme meiltä tilatut työt ripeästi – laadusta ja siististä työnjäljestä kuitenkaan tinkimättä. Teemme märkä- ja kuivaporausta eri materiaaleille ja huolehdimme aina, että lopputulos on siisti ja viimeistelty. Vastaamme työtilauksiin nopeasti ja joustavasti. 

Timanttiporaustyöt lujalla ammattitaidolla

Meiltä onnistuu kaikenlaiset timanttiporaustyöt, kuten läpivienti ja putkireiät, tiilin ja betonin timanttisahaus, betoniovien ja -ikkunoiden poraus sekä piikkaukset ja roilotukset. Voimme porata niin kattoa, lattiaa kuin alakattoa kuin sokkeliakin. Työskentelemme uudis- ja saneerauskohteissa.

 

Kysy rohkeasti toteutusta tarvitsemillesi töille, sillä meiltä löytyy laajaa timanttiporausten osaamista!


Voimme tehdä timanttiporaukset sekä märkä- että kuivaporauksena tarpeen ja porattavan materiaalin mukaan. Märkäporauksen etuna on työn siisteys ja pölyttömyys ja se onkin kätevä vaihtoehto esimerkiksi toimistoon tai muuhun tilaan, joka on käytössä poraustöiden aikaan. Aina märkäporaus ei kuitenkaan ole mahdollinen vaihtoehto, joten teemme myös kuivaporaukset siististi ja laadukkaasti. 

 

Voit luottaa ammattitaitoomme oikean porausmenetelmän valinnassa.

Kysy lisätietoja

Odotamme yhteydenottoasi

Kun tarvitset ammattitaitoista tekijää timanttiporaukselle, ota yhteyttä meihin. Palvelemme Riihimäeltä käsin Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla. Ota yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteystietosivulta löytyvän lomakkeen.

Yhteystiedot