Peltisepänliike Siivonen

Kattosi paras kaveri

Mitä kaikkea?

Konesaumakatot

Perinteinen konesaumakatto kestää katseet, sekä pohjolan vaihtelevat sääolosuhteet. Se on helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Kaikki saumat tehdään ns. tuplasaumoina joko käsityönä, tai siihen tarkotetuilla työkaluilla. Piipunjuuret ja hankalat läpiviennit ovat laadukasta sepän käsityötä. Ruuveja ei konesaumakatolla tarvitse käyttää.

Julkisivupellitykset

Kaikki julkisivupellitykset tehdään mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ikkunan tippapellit ja erilaiset peitelistat ovat tavanomaisimpia peltisepän tuotoksia.

tarina kerrottavaksi

Peltisepänliike Siivonen on vuonna 2020 perustettu yhden espoolaisen ammattilaisen yritys, joka on erikoistunut perinteikkäiden konesaumakattojen tekoon.

Yksi unelma, intohimo käsityötä kohtaan ja suuri ammattiylpeys rohkaisivat minut yrittäjän tielle. Nyt on aika tarjota perinteikästä käsityötä omille asiakkaille Uudellamaalla.

On ollut ilo ja kunnia huomata, että korkea vaatimustaso ja suurella sydämellä tehty työ johtaa usein tyytyväiseen asiakkaaseen.

mitä muuta?

-Kattoremontit

-Kausihuolto, rännien putsaus

-Katonmaalaus

-Kattoturvatuotteet

-Lumenpudotus

”Vanhanajan pläkkärit ovat käsityön ystäviä ja pyrkivät siihen, että kaiken voi tehdä itse. Siksipä ei ole häpeä kysyä mieltä askarruttavasta asiasta onnistuuko?  Metallit, kuten teräs, kupari, alumiini tai tina taipuvat sepän käsittelyssä melkeinpä mihin muotoon vain. Kuparipannut, kastelukannut, rasiat, tuuliviiri, pussinsulkijat.. Läheskään kaikkeen ei välttämättä ole aikaa tai rahkeita, mutta pyrin päivittämään galleriaa, kun eteen tulee jotain mielenkiintoista”

go_photo_1631792397701