Laadukkaiden huonekalujen myynti ja nopeat toimitukset Pirkanmaalla

Vex Kaluste on huonekalujen myyntiin, kokoamiseen ja toimituksiin erikoistunut huonekaluliike, joka palvelee yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä ja muita toimijoita koko Pirkanmaan alueella. Saat meiltä laadukkaat huonekalut helposti, nopeasti ja kohtuulliseen hintaan. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Liikkeemme palvelee Sammonkadulla Tampereella. Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja jättämällä yhteystietosi lomakkeella.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Vex Kaluste – kalusteita kokemuksella

Vex Kaluste on vuonna 1995 perustettu huonekaluliike ja verhoomo, joka palvelee asiakkaita ammattitaidolla koko Pirkanmaan alueella. Myymme huonekaluja ja verhoja sekä koteihin että muihin tiloihin asiakkaidemme vaihtelevien tarpeiden mukaan.

 

Meidät tunnetaan ennen kaikkea laadukkaista tuotteista, huonekalujen kokoamisesta valmiiksi ja nopeista toimituksista. Kokemuksemme avulla pystymme myös auttamaan asiakkaitamme sopivien huonekalujen valitsemisessa. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme!

Korkealaatuiset huonekalut

Meiltä löytyy kattava valikoima korkealaatuisia mutta kohtuuhintaisia huonekaluja kotiin, toimistoon ja muihin tiloihin. Myymme esimerkiksi sohvat, sohvapöydät, ruokapöydät, kirjoituspöydät, tuolit, hyllyt, kaapit, lipastot ja sängyt. Saat meiltä useiden kalustevalmistajien ja -toimittajien tuotteet toivomallasi viimeistelyllä ja usein myös yksilöllisillä mitoilla.

 

Toimitamme tuotteet perille nopeasti tai voit noutaa ne liikkeestämme. Saat meiltä myös kaikki huonekalut valmiiksi koottuina. Palvelumme kattaa lisäksi sisustussuunnittelun: autamme sinua sopivien valintojen tekemisessä.

Lue lisää

Huonekalujen verhoilu

Verhoilulla voit päivittää huonekalut sisustukseen sopivaksi tai lisätä niiden käyttövuosia korjaamalla kuluneen tai rikkoutuneen vanhan verhoilun. Me teemme verhoilut kaikenlaisille huonekaluille.

 

Meillä on laaja valikoima kauniita ja kestäviä verhoilukankaita, ja tarvittaessa autamme sinua valitsemaan sopivimman vaihtoehdon. Teemme osaavasti vanhojen huonekalujen verhoilua sekä entisöintiä niiden alkuperäistä tyyliä kunnioittaen. Teemme verhoilut jousituksesta alkaen ja voimme muun muassa huoltaa huonekalun runkoa. Verhoilemme toki myös uudemmat huonekalut.

 

Tule liikkeeseemme tutustumaan kangasvalikoimaamme!

Verhoomo

Kolme hyvää syytä asioida meillä

Laatukuvake

Laadukkaat huonekalut

Myymme laadukkaita huonekaluja. Edustamme useita tunnettuja valmistajia.

Huonekalukuvake

Valmiiksi kootut huonekalut

Jos ostat meiltä kokoamista vaativan tuotteen, me kokoamme sen puolestasi.

Toimituskuvake

Nopeat toimitukset

Toimitamme kaikki tuotteet perille nopeasti. Halutessasi voit noutaa tuotteet liikkeestämme.

Edustukset

Atto Collection

Furnico

Eureka Import

Eurostyle

Kaluste-Hannula

Hiipakka

Leo-Matti Ojala Oy

Tenstar Collection

Thomart Oy

Q-Furnisher