Duis aute
dolor henderit

nostopalvelut

Autamme asiakkaitamme mitä erilaisemmissa nostotarpeissa.

kuljetuspalvelut

Kuljetuserämme saapuvat aina oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

erikoiskuljetukset

Löydämme toimivan ratkaisun kaikkiin erikoiskuljetustarpeisiin.

Nostot ja kuljetukset laadukkaasti koko Suomessa

Rautaista ammattitaitoa Kuusamon Rukatunturilta

J & M Orjasniemi Avoin yhtiö on vuonna 2010 perustettu, valtakunnallisesti palveleva kuljetusalan yritys. Olemme erikoistuneet nostoihin ja kuljetuksiin, joita teemme sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Kuusamon Rukatunturilla, mistä lähdemme sopimuksen mukaan kaikkialle Suomeen.

Palveluihimme kuuluvat

Osaavat kuljettajat ja nykyaikainen kalusto

Henkilökunnallamme on pitkä alan kokemus ja tehtävään sopiva koulutus, joten voit luottaa osaamiseemme. Ylläpidämme osaamistamme kouluttautumalla säännöllisesti, noudatamme työturvallisuusmääräyksiä sekä panostamme asiakaslähtöiseen palveluun.

Kalustomme on ajanmukaista ja hyvälaatuista. Monipuolisesta valikoimasta löytyy aina oikea ajoneuvo tehtävään kuin tehtävään, tarvittiinpa sitten nosturiautoa tai erikoislavettiautoa. Autojemme kyydissä kulkevat turvallisesti perille kaikenkokoiset kappaleet raskaasta rahdista talopaketteihin.

Vankka logistiikka-alan kokemus

J & M Orjasniemi Avoin yhtiö palvelee asiakkaitaan usean vuoden kokemuksella. Teemme nostot ja kuljetukset aina tarkasti, huolellisesti ja täsmällisesti sovitussa aikataulussa pysyen. Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisen ja kustannustehokkaan palvelun kaikkiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!