Remontoinnin ja rakentamisen moniosaajat 

Fixi-Valluille mikään fixi ei ole liian pieni tai haastava, ja siksi toteutamme kaikenkokoiset projektit samalla ensiluokkaisella laadulla

Fixi-Vallut on luotettava tamperelainen remontoinnin ja rakentamisen moniosaaja, joka palvelee pirkanmaalaisia kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä pienissä pintaremonteissa, kokonaisvaltaisissa huoneiston ilmeenuudistuksissa ja toimitilamuutoksissa sekä monipuolisissa rakennustöissä. Otamme mielellämme vastaan myös “spesiaalimpia” projekteja.

Remontointi

Toteutamme laadukkaita remontteja niin kotitalouksien kuin yritystenkin tarpeisiin. Jokainen remontti on aina oma uniikki kokonaisuutensa ja siksi suunnittelemme sen aina huolella yhdessä asiakkaan kanssa. Olemme toteuttaneet onnistuneesti niin toimitilamuutoksia, keittiöremontteja kuin pintaremonttejakin. Sisätilaremonttien lisäksi meillä on vahvaa kokemusta myös monipuolisista piharemonteista, julkisivuista pihakiveyksiin.  

Rakentaminen

Tarjoamme monipuolisia rakennuspalveluita. Meiltä voit tilata esim. terassin, suunnittelusta viimeistelyyn asti. Voimme myös yhdistää terasseja rappusilla sekä uusia vanhan terassilaudoituksen. Rakennamme sekä katettuja että kattamattomia terasseja.  

Miksi Fixi-Vallut?

Paikallinen

Olemme paikallinen toimija, mikä tarkoittaa, että apu tulee aina läheltä ja tarvittaessa nopeallakin aikataululla. 

Asenne

Me todella pidämme siitä, mitä teemme ja hoidamme hommat aina positiivisella asenteella.

Luotettava

Aikatauluista kiinni pitäminen on meille tärkeää. Kun me jotain lupaamme, sen me myös pidämme!

Ammattitaito

Kehitämme ja ylläpidämme jatkuvasti omaa osaamistamme voidaksemme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Kilpailukykyinen hinnoittelu

Suurempiin rakennusalan yrityksiin verrattuna pystymme pienenä ja ketteränä toimijana toteuttamaan remontit erittäin kilpailukykyisin hinnoin, työn laadusta tinkimättä.

Kuulumme Suomen Vastuu Group Oy:n hyväksymään ja valvomaan Luotettava Kumppani-rekisteriin.

Kutsu Fixi-Vallut maksuttomalle arviokäynnille tai jätä yhteydenottopyyntö!

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille kohteeseesi. Käydään yhdessä läpi remontti- tai huoltotarpeesi, jonka jälkeen laskemme sinulle pitävän tarjouksen työstä. Kartoitus itsessään ei maksa mitään tai velvoita sinua vielä mihinkään.  

Yhteydenottolomake

Mitä asiakkaamme kertovat meistä