Luotettava ja perusteellinen autopesula Kotkassa

Ota yhteyttä autopesulaamme

Autopesu Fusha on täyden palvelun autopesula Kotkassa. Palveluihimme kuuluvat autopesu, auton vahaus, renkaiden vaihto sekä monet pienet lisäpalvelut, joilla ajoneuvostasi saadaan putipuhdas. Sijaitsemme Kotkan Toriparkissa kauppakeskus Pasaatin alakerrassa. Tuo ajoneuvosi meille puhdistettavaksi ja vahattavaksi sillä aikaa, kun käyt itse asioilla. Me annamme autollesi kiiltävän puhtaan pinnan, joka kestää viikkojen ja jopa kuukausien ajan. Tervetuloa!

Ystävällistä, nopeaa ja läheistä palvelua

Me Autopesu Fushalla otamme asiakastyytyväisyyden erittäin vakavasti. Pesu- ja vahauspalvelumme on tehty aina viimeisen päälle, jotta asiakkaat palaisivat luoksemme kerta toisensa jälkeen. Kun tuot autosi meille puhdistettavaksi, älä epäröi kertoa meille toiveitasi autosi puhdistuksen suhteen. Jos satut olemaan allerginen tai herkkä jollekin pesuaineelle, kerro siitä meille. Vastaamme odotuksiisi ja toiveisiisi ammattimaisella asenteella.


Autopesu Fusha on paitsi ystävällinen myös yllättävän edullinen autopesula. Vain muutamalla eurolla autosi pääsee eroon pinttyneestäkin liasta, mudasta ja maantiesuolan aiheuttamista ruostevaurioista. Nopean palvelumme ansiosta saat autosi takaisin kiiltävän puhtaana heti kauppareissun päätteeksi. Puhdistamme ulkopintojen lisäksi auton sisätilat toiveidesi mukaisesti.

Autopesu Fusha tekee autopesut käsinpesuna.

Autopesut ammattitaidolla

Säännöllinen autopesu kannattaa aina. Kun annat Fushan asiantuntijoiden pestä autosi säännöllisesti, ajoneuvosi pysyy hyvännäköisenä ja sen pinnat puhtaina sekä ruosteettomina. Tutustu pesupalveluihimme tarkemmin.

Säännöllinen vahaus pitää autosi pinnan hyväkuntoisena.

Vahaus autosi parhaaksi

Perusteellinen vahaus pitää autosi maalipinnan kiiltävän puhtaana ja suojaa sitä Suomen ankarilta keleiltä. Tuo autosi pestäväksi ja vahattavaksi Fushalle jo tänään.

Renkaanvaihdot ammattitaidolla.

Älä stressaa renkaiden vaihdon vuoksi

Joskus renkaiden vaihdosta aiheutuu liiallista harmia ja stressiä. Anna Fushan ammattilaisten hoitaa renkaiden vaihto puolestasi, niin voit rauhassa keskittyä muihin asioihin.

Tutustu edulliseen hinnastoomme!

Hinnasto

Tutustu autopesulamme monipuolisiin palveluihin ja kilpailukykyiseen hinnastoon tarkemmin oheisen linkin kautta.

Tuo ajoneuvosi Kotkan Toriparkin autopesulaan

Onko autosi päässyt likaantumaan ajossa? Kaipaatko uutta vahakerrosta suojaamaan ajokkiasi huonoilla keleillä? Säännöllisellä pesulla ja vahauksella autosi säilyy uudenveroisena ja ehjänä ankarissakin olosuhteissa. Suomen sääoloissa pesu ja vahaus ovat ehdottoman tärkeitä esim. maantiesuolan poistamiseksi ja ruostevaurioiden minimoimiseksi.


Me Autopesu Fushalla siivoamme, puhdistamme ja vahaamme autosi samalla, kun itse käyt asioilla Kotkan keskustassa. Teemme perusteellista työtä auton ulkopinnoilla ja sisätiloissa. Käytössämme olevat laadukkaat puhdistusaineet eivät aiheuta päänsärkyä tai muita terveyshaittoja. Palvelumme kattavat myös renkaiden vaihdot.


Tervetuloa asioimaan autopesulassamme Kotkan Toriparkin hallissa! Olemme palveluksessasi arkisin klo 9–19 ja lauantaisin klo 9–16. Voit myös kysyä lisää palveluistamme soittamalla tai yhteydenottolomakkeen avulla.

Aukioloajat

Olemme remontin takia kiinni 1.7 alkaen (2-3viikkoa)

Maanantai 09:00 - 19:00

Tiistai 09:00 - 19:00

Keskiviikko 09:00 - 19:00

Torstai 09:00 - 19:00

Perjantai 09:00 - 19:00

Lauantai 09:00 - 16:00

Jätä viesti Autopesu Fushalle

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.